Vaste prijsafspraken met uw Accountant

Accountancy & Administraties
Vaste prijsafspraken met uw Accountant

Vaste prijsafspraken met uw Accountant

Accountancy & Administraties

Als ondernemer wilt u graag weten welke kosten u maakt en waarvoor die kosten zijn. Onze totaaloplossing DRV Pro is maatwerk. Daarom maken we op voorhand heldere prijsafspraken met u. Voor DRV Pro betaalt u een vast bedrag. Daarnaast spreken we een bedrag per maand met u af voor de afname van overige diensten en producten. Geheel naar uw wens, geheel op maat.

Kostenbesparing met DRV Pro

Het automatiseren en digitaliseren van uw boekhouding met DRV Pro kan u veel tijd en kosten besparen. Zo kan alleen al het online factureren u een tijdsbesparing van 2,5 minuut per factuur opleveren. Stelt u zich eens voor hoeveel tijd en personeelskosten u daarmee in een jaar kunt besparen. Ook systeembeheer is overbodig geworden, omdat updates en back-ups automatisch plaatsvinden. Investeert u in DRV Pro, dan investeert u in kostenbesparing.

Prijsafspraak op maat

DRV Pro is een totaaloplossing. Maatwerk dat bij u volledig naar uw wensen wordt uitgerold. Daarom maken we voor de implementatie en het gebruik van DRV Pro van tevoren een heldere prijsafspraak. Met een vaste prijsafspraak voor DRV Pro weet u precies waar u aan toe bent.

Vast bedrag per maand

Naast het bedrag voor het gebruik van DRV Pro spreken we met u een vast bedrag per maand af. Een bedrag dat past bij de wensen in uw onderneming, gebaseerd op de werkzaamheden die wij voor u verrichten en de producten die u afneemt. Denk daarbij aan adviezen die we geven en de analyses die we voor u doen, maar ook het gebruik van diverse soorten software. Zo betaalt u alleen wat u gebruikt. Facturatie van DRV Pro geschiedt maandelijks via automatische zakelijke incasso.