Team DRV Corporate Finance met twee collega's versterkt

Artikel
Team DRV Corporate Finance met twee collega's versterkt

Team DRV Corporate Finance met twee collega's versterkt

Artikel

Expertise: Corporate Finance
Laatste update: 22 januari 2019
Gepubliceerd: 22 januari 2019

Om ook in 2019 onze cliënten van passende ondersteuning en advies te kunnen voorzien, hebben we ons team versterkt met twee collega’s: een Senior en Junior Adviseur Corporate Finance. Zij kunnen u onder andere begeleiden bij aan- of verkooptrajecten, het (her)waarderen of financieren van bedrijfsactiviteiten en voorzien u van deskundig financieel advies. Graag stellen wij hen aan u voor.

Liane Keijzer – Okhuijsen – Senior Adviseur Corporate Finance

Liane is resultaatgericht met een focus op het leveren van toegevoegde waarde voor elke cliënt. Ze heeft veel ervaring op het gebied van corporate finance en is gespecialiseerd in waardebepaling van bedrijven, en heeft een track-record van meer dan 100 waarderingen. Voorheen was ze werkzaam bij Solveigh, Grant Thornton en Conclusion en in die hoedanigheid betrokken geweest bij complexe (internationale) waarderingsopdrachten, fusie- en overname-transacties en business-analyses. Ze is afgestudeerd als econoom (richting Corporate Finance) in 2002 aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Daarnaast is ze in 2007 afgestudeerd als business valuator, gevolgd door de registratie als Register Valuator (RV) en inschrijving bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

Jochem Havelaar – Junior Adviseur Corporate Finance

Jochem is sinds 7 januari 2019 werkzaam bij DRV Corporate Finance. Hij heeft in 2018 zijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit afgerond en is reeds gestart met de Master Financial Economics. Daarnaast volgt hij de Bachelor Rechtsgeleerdheid in deeltijd. Met frisse kennis en een flinke dosis enthousiasme maakt hij zich de materie eigen en zet hij zich ten volste in om de cliënt te ontzorgen.