Personeel & salaris

Uw personeelszaken en administratie op orde

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen. Daarnaast maakt u kosten en moet u een goede personeels- en salarisadministratie bijhouden. DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten.

Hier staan wij voor

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte salaris- en personeelsadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Wat onze cliënten zeggen

"Als ondernemer moet je blijven innoveren. Dat kan alleen door je te laten informeren door goede mensen en te werken met partners die je ontzorgen. Zo helpt DRV ons door de salarisadministratie voor ons te verzorgen. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben ze ook specialisten in huis die je kunnen adviseren bij specifieke situaties rondom personeel, zoals ontslag. Zo kunnen ze je concreet verder helpen!"

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Bespaar tijd en geld op uw administratie

Het voeren van een goede hr, personeels- en salarisadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Met behulp van de juiste software pakketten, zoals Nmbrs (Salaris Online), Dyflexis en Sympa, kunt u echter veel tijd besparen. Met behulp van geautomatiseerde workflows van de kerntaken kunt u deze administraties efficiënter en overzichtelijker beheren. Wijzigingen in de personeelsplanning worden bijvoorbeeld direct doorgevoerd in de automatisch ingeboekte uren en uw salarisadministratie.

Door al uw systemen bovendien aan elkaar te koppelen bespaart u veel handelingen en krijgt u optimaal inzicht. Met behulp van overzichtelijke dashboards bent u continu op de hoogte van de o.a. de gewerkte uren, salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Wat onze ondersteuning u kan opleveren

 • De inzet van uw personeel voldoet altijd aan de wettelijke kaders.
 • Uw salaris- en personeelsadministratie zijn efficiënt ingericht, altijd op orde en kosten u weinig of geen tijd.
 • Wij helpen u uw personeel zo effectief mogelijk in te zetten en te ontwikkelen en adviseren u over een passend personeelsbeleid.
 • U kunt rekenen op de expertise van onze specialisten op tal van gebieden bij complexere personeelsvraagstukken.
 • U krijgt adviezen die u helpen slim te besparen op uw personeelskosten.

Waar bieden wij ondersteuning?

 • Volledige ontzorging of ondersteuning van uw personeels- en salarisadministatie
  Ons gebruiksvriendelijke pakket Nmbrs (Salaris Online) neemt u dankzij koppelingen met tal van systemen veel werk uit handen en geeft u continu inzicht in uw data met behulp van overzichtelijke dashboards. Ook kunnen we uw administratie deels of volledig uit handen nemen.
 • Digitaliseren en automatiseren van personeelsplanning
  Veel tijd kwijt aan uw personeelsplanning? Wij helpen u met een digitale personeelsplanning voor eenvoudig inroosteren, inzicht in de uren en koppeling met uw salarisadministratie.
 • Bespaar tijd en kosten op uw HR administratie met sympa
  Ook op uw HR administratie kunt u veel tijd besparen. Sympa zorgt met behulp van geautomatiseerde workflows voor een efficiënter beheer van, en optimaal inzicht in uw administratie. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en zijn verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie.
 • Arbeidsvoorwaarden en –contracten
  Voldoen uw arbeidsvoorwaarden en –contracten aan de wet- en regelgeving? Wij kunnen helpen contracten op te stellen en zorgen dat uw belangen goed behartigd zijn.
 • Belonen en waarderen
  Wat is een passend aanbod? Hoe maakt u afspraken over doorgroei? Wij bieden u inzicht in wat marktconform is en aansluit bij uw onderneming.
 • De juiste kandidaat selecteren
  Wanneer u een vacature uitzet kunnen wij u helpen met het opstellen van een profielschets. Welke expertise en persoonskenmerken zijn nodig? Hoe selecteert u tijdens de gesprekken? Is een assessment zinvol? Wij helpen u bepalen of kandidaten beschikken over de juiste competenties én passen binnen uw team.
 • Leeftijdsbewust personeelsbeleid
  Wanneer uw bedrijf zich ontwikkelt, verandert ook de invulling van diverse functies. Wij helpen u medewerkers te begeleiden zodat ze blijvend van waarde zijn.
 • Verzuimprotocol en –preventie
  Met welke regels krijgt u te maken bij langdurig verzuim? Welke aanpak hanteert u bij een structureel hoog verzuimpercentage? Wij stellen samen met u een goed verzuimbeleid op en zorgen voor een heldere vastlegging in de personeelsdossiers.
 • Meer rendement uit personeel
  Zitten medewerkers op de juiste plek? Worden ze uitgedaagd en gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen? Wij helpen u om uw organisatie op personeelsgebied efficiënt in te richten en begeleiden u in de ontwikkeling van uw personeel.
 • Pensioen(regelingen)
  Wij maken inzichtelijk welke mogelijkheden u heeft, en wat de voordeligste optie is voor uw onderneming en uw personeel.

 

Onze aanpak

Wij helpen u door met gespecialiseerde collega’s advies, ondersteuning en administratieve verwerking af te stemmen op uw behoeften. Binnen DRV werken hr-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en salarisadministrateurs nauw samen in één team. Zo bieden we ondersteuning op uitvoerend gebied in alle fases van het werkgeverschap. Door slim samen te werken, heeft u alle aandacht voor datgene waar u goed in bent: ondernemen.

 

Personeel & salaris magazine

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten. Hoe u dat kunt verwezenlijken en wat DRV daarin te bieden heeft, kunt u op uw gemak nalezen in ons digitale magazine Personeel & salaris.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die DRV Accountants & Adviseurs voor u kan toevoegen op het gebied van personeel & salaris? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marco Prins AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *