Financieel inzicht met dashboarding van DRV Pro

Accountancy & Administraties
Financieel inzicht met DRV Pro

Financieel inzicht met dashboarding van DRV Pro

Accountancy & Administraties

Als ondernemer maakt u de hele dag door keuzes. Daarvoor heeft u informatie nodig die u direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Met onze totaalaanpak DRV Pro krijgt u dat inzicht: een volledig geïntegreerde online administratie die u actuele en betrouwbare managementinformatie biedt in een overzichtelijk en gepersonaliseerd dashboard, ondersteund door onze betrokken adviseurs. Met financieel inzicht en advies op maat maakt u de beste keuzes voor een vaste koers van uw bedrijf.

DIRECT CONTACT OVER ONZE TOTAALAANPAK DOWNLOAD MEER INFORMATIE OVER ONZE TOTAALAANPAK

Financieel inzicht op elk moment

In uw organisatie legt u in verschillende systemen financiële en operationele gegevens vast. Door systemen te koppelen en gegevens te combineren, ontstaat een schat aan data. DRV Pro verzamelt die nuttige managementinformatie en presenteert deze op uw online dashboard van meters en tellers. Dit dashboard richten we in op basis van uw behoeften en gekozen KPI’s.

Alles onder controle met DRV Pro

Met het dashboard van DRV Pro heeft u alles onder controle. Handige alerts houden u op de hoogte van afwijkende cijfers. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in uw werkkapitaal, uw debiteuren en afwijkingen van uw begroting. In één oogopslag ziet u welk onderdelen in de bedrijfsprocessen goed presteren en welke uw aandacht nodig hebben. Zo kunt u tijdig kansen en risico’s signaleren en de best onderbouwde beslissingen te nemen.

Meer inzicht krijgen met een adviseur

Soms wilt u overleggen met een adviseur. Iemand die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Een specialist die meekijkt, opvallende zaken signaleert, verklaringen geeft en oplossingen aanreikt. Dankzij DRV Pro kunnen ook uw adviseurs uw dashboard op afstand in de gaten houden. Er kijkt altijd een paar ogen met u mee. Wanneer u een vraag heeft of wilt overleggen, dan is uw adviseur altijd op de hoogte van de actuele situatie in uw bedrijf en kunt u meteen ter zake komen.

Signalering en proactief financieel advies

Via uw online dashboard volgen wij de ontwikkelingen in uw bedrijf op de voet. Denk bijvoorbeeld aan uw omzet, voorraden, personeelskosten en het ziekteverzuim van uw personeel. Onze adviseurs signaleren op welke onderdelen de prestaties afwijken van uw prognose of doelstellingen en informeren u proactief van deze ontwikkelingen. Wij zoeken samen met u naar verklaringen, denken mee in oplossingen en geven praktisch advies. Op die manier ziet u geen ontwikkelingen over het hoofd en bent u verzekerd van het financiële inzicht om afgewogen beslissingen over uw bedrijf te kunnen nemen. Met DRV Pro houdt u altijd overzicht en controle.