DRV Corporate Finance blikt terug op een succesvol 2018

Artikel
Corporate Finance Teamoverleg

DRV Corporate Finance blikt terug op een succesvol 2018

Artikel

Expertise: Corporate Finance
Onderwerp: Bedrijfsovername
Laatste update: 10 januari 2019
Gepubliceerd: 10 januari 2019
Door: Arjen van de Velde, Junior Adviseur Corporate Finance
Delen via:

Het team van DRV Corporate Finance ondersteunt haar opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten. Daar zijn we trots op, al blijft dit werk vaak verborgen. Slechts in enkele gevallen treden we naar buiten over onze projecten en opdrachtgevers. Om toch enig inzicht te bieden in de opdrachten en de omvang hiervan, publiceren we periodiek een statistiek over de afgeronde opdrachten waarbij DRV Corporate Finance betrokken is geweest. In dit bericht publiceren we de cijfers van 2018.

Dealstatistiek 2018

De adviseurs van DRV Corporate Finance kijken met genoegen terug op 2018. Ze hebben 103 opdrachten met een totale waarde van 376 miljoen euro begeleid en ondersteund in uiteenlopende sectoren. In het onderstaande overzicht zijn de cijfers uiteengezet. De totale waarde van de opdrachten betreft de economische waarde, transactiewaarde en/of financiering die is gerealiseerd. Opdrachten waarbij geen directe waarde is betrokken, zoals individuele Due Diligence onderzoeken zijn niet meegenomen in dit overzicht.

Cijfers DRV Corporate Finance naar sector

We hebben ook een verdeling gemaakt naar sector op basis van de ontplooide ondernemingsactiviteiten. Vanzelfsprekend zijn de percentages in de zakelijke sector hoog. Dit omdat veel bedrijven met hun SBI-code onder deze sector vallen. Opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening zijn divers van aard, zoals architecten, verhuur, event en ICT organisaties. Een derde betrof uitzend- en payroll-organisaties.

Meer weten over onze corporate finance werkzaamheden?

Wilt u meer weten over onze corporate finance activiteiten of zoekt u ondersteuning bij een bepaald vraagstuk? Laat u contactgegevens dan achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.