DRV Corporate Finance blikt terug op succesvol eerste kwartaal

Artikel
Nieuwsbrief DRV Corporate Finance

DRV Corporate Finance blikt terug op succesvol eerste kwartaal

Artikel

Expertise: Corporate Finance
Onderwerp: Bedrijfsovername
Laatste update: 08 april 2015
Gepubliceerd: 08 april 2015

In de eerste maanden van 2015 is DRV Corporate Finance opnieuw betrokken geweest bij diverse succesvolle projecten. Wanneer discretie een belangrijke rol speelt, leidt een dergelijk project niet tot een tombstone op onze website. Wel maken we u graag op anonieme basis deelgenoot van enkele projecten die wij het afgelopen kwartaal hebben afgerond:

  • In het kader van een familie-overdracht hebben wij een waardering gemaakt en na enkele gesprekken met de Belastingdienst overeenstemming bereikt over de prijs van de aandelen en de structuur van de bedrijfsopvolging. De onderneming is hiermee in handen van de volgende generatie gekomen en klaar voor de toekomst.
  • Wij ondersteunden een onderneming in zijn procedure tegen een gemeente bij de Raad van State in het kader van de ontwikkeling van een bedrijventerrein.
  • Het management van een projectmanagementbureau hebben wij begeleid bij haar succesvolle MBO.
  • Wij adviseerden een overheidsorganisatie bij haar besluitvormingsproces in het licht van een transactie in de afvalsector.
  • Voor een onderneming actief op het gebied van machinebouw hebben wij een koper gezocht en de transactie verder begeleid. De aandelen zijn inmiddels overgegaan naar de koper.