Personeel & salaris

Uw personeelszaken en administratie op orde

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen. Daarnaast maakt u kosten en moet u een goede personeels- en salarisadministratie bijhouden. Moore DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten. En zorgt dat u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Hier staan wij voor

method image

Alles goed geregeld

method image

Efficiënte personeels- & salarisadministratie

method image

Specialistische hr-kennis

method image

Slim kosten besparen

Horeca accountant column orangerie Mattemburgh

Wat onze cliënten zeggen

"Als ondernemer moet je blijven innoveren. Dat kan alleen door je te laten informeren door goede mensen en te werken met partners die je ontzorgen. Zo helpt Moore DRV ons door de salarisadministratie voor ons te verzorgen. Dat scheelt ons ontzettend veel tijd. Daarnaast hebben ze ook specialisten in huis die je kunnen adviseren bij specifieke situaties rondom personeel, zoals ontslag. Zo kunnen ze je concreet verder helpen!"

Frank van Akkeren - Orangerie Mattemburgh

Bespaar tijd en geld op uw administratie

Het voeren van een goede hr, personeels- en salarisadministratie is voor veel ondernemers een tijdrovende klus. Met behulp van de juiste software pakketten, zoals Nmbrs voor uw salarisadministratie, Dyflexis voor uw personeelsplanning en diverse pakketten voor uw hr-administratie, kunt u echter veel tijd besparen. Met behulp van geautomatiseerde workflows van de kerntaken kunt u deze administraties efficiënter en overzichtelijker beheren. Wijzigingen in de personeelsplanning worden bijvoorbeeld direct doorgevoerd in de automatisch ingeboekte uren en uw salarisadministratie.

Door al uw systemen bovendien aan elkaar te koppelen bespaart u veel handelingen en krijgt u optimaal inzicht. Met behulp van overzichtelijke dashboards bent u continu op de hoogte van de o.a. de gewerkte uren, salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie.

Wat onze ondersteuning u kan opleveren

 • De inzet van uw personeel voldoet altijd aan de wettelijke kaders.
 • Uw salaris- en personeelsadministratie zijn efficiënt ingericht, altijd op orde en kosten u weinig of geen tijd.
 • Wij helpen u uw personeel zo effectief mogelijk in te zetten en te ontwikkelen en adviseren u over een passend personeelsbeleid.
 • U kunt rekenen op de expertise van onze specialisten op tal van gebieden bij complexere personeelsvraagstukken.
 • U krijgt adviezen die u helpen slim te besparen op uw personeelskosten.

Waar bieden wij ondersteuning?

 • Volledige ontzorging of ondersteuning van uw personeels- en salarisadministatie
  Ons gebruiksvriendelijke pakket Nmbrs (Salaris Online) neemt u dankzij koppelingen met tal van systemen veel werk uit handen en geeft u continu inzicht in uw data met behulp van overzichtelijke dashboards. Ook kunnen we uw administratie deels of volledig uit handen nemen.
 • Digitaliseren en automatiseren van personeelsplanning
  Veel tijd kwijt aan uw personeelsplanning? Wij helpen u met een digitale personeelsplanning voor eenvoudig inroosteren, inzicht in de uren en koppeling met uw salarisadministratie.
 • Bespaar tijd en kosten op uw HR administratie
  Ook op uw HR administratie kunt u veel tijd besparen. we hebben diverse hr-informatiesystemen die met behulp van geautomatiseerde workflows zorgen voor een efficiënter beheer van, en optimaal inzicht in uw administratie. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en zijn verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie.
 • Advies bij arbeidsvoorwaarden
  Arbeidsvoorwaarden spelen een bepalende rol in de motivatie, betrokkenheid en flexibiliteit van uw werknemer. Zijn uw uw arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk genoeg en voldoen ze aan de wet- en regelgeving? Wij kunnen u adviseren hierover en zorgen dat uw belangen goed behartigd zijn.
 • Arbeidsovereenkomsten opstellen of checken
  Een arbeidsovereenkomst is het belangrijkste document waarin de afspraken tussen werkgever en werknemer staan vastgelegd. Het is belangrijk dat deze afspraken actueel zijn en voldoen aan de regels, om risico’s bij conflict te voorkomen.
 • Goed personeelsbeleid
  Voldoet uw personeelsbeleid aan alle wet- en regelgeving en klopt uw personeelsbeleid op strategisch vlak? Welke competenties en vaardigheden heeft u nodig voor uw bedrijf, en beschikt uw personeel hier reeds over? Wij helpen u met een passend personeelsbeleid voor uw organisatie.
 • Werving en selectie
  Wanneer u een vacature uitzet kunnen wij u helpen met het opstellen van een profielschets. Welke expertise en persoonskenmerken zijn nodig? Hoe selecteert u tijdens de gesprekken? Is een assessment zinvol? Wij helpen u bepalen of kandidaten beschikken over de juiste competenties én passen binnen uw team.
 • Duurzame inzetbaarheid
  Hoe houd u werknemers van alle leeftijden gemotiveerd, betrokken en gezond? Nu, maar ook in de toekomst. Hoe kunt u als bedrijf duurzame inzetbaarheid in de praktijk gaan brengen? Wij helpen u!
 • Verzuimbegeleiding en –preventie
  Met welke regels krijgt u te maken bij langdurig verzuim? Welke aanpak hanteert u bij een structureel hoog verzuimpercentage? Wij stellen samen met u een goed verzuimbeleid op en zorgen voor een heldere vastlegging in de personeelsdossiers. En helpen bij de begeleiding van langdurig zieke werknemers.
 • Advies bij ontslag
  Het beëindigen van een dienstverband kost vaak veel tijd en energie voor werkgevers. Arbeidsrechtelijk gezien zijn er ook veel risico’s wanneer de beëindiging niet op een juiste wijze geregeld wordt. Onze HRM adviseurs kunnen u hierbij faciliteren zodat het proces soepel en adequaat verloopt.
 • Arbeidsjuridisch advies
  Wilt u arbeidsconflicten vermijden en al uw personeelszaken goed geregeld hebben? Wij helpen u met arbeidsjuridisch advies alle afspraken schriftelijk en correct vast te leggen!
 • Pensioen(regelingen)
  Wij maken inzichtelijk welke mogelijkheden u heeft, en wat de voordeligste optie is voor uw onderneming en uw personeel.

Onze aanpak

Wij helpen u door met gespecialiseerde collega’s advies, ondersteuning en administratieve verwerking af te stemmen op uw behoeften. Binnen Moore DRV werken hr-adviseurs, fiscalisten, salarisadviseurs en salarisadministrateurs nauw samen in één team. Zo bieden we ondersteuning op uitvoerend gebied in alle fases van het werkgeverschap. Door slim samen te werken, heeft u alle aandacht voor datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Personeel & salaris magazine

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Moore DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten. Hoe u dat kunt verwezenlijken en wat Moore DRV daarin te bieden heeft, kunt u op uw gemak nalezen in ons digitale magazine Personeel & salaris.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de waarde die Moore DRV voor u kan toevoegen op het gebied van personeel & salaris? Laat hier uw contactgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Marco Prins AA

Partner en accountant
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *