Ondersteuning bij succesvolle indiensttreding personeel

Ondersteuning bij aannemen personeel

Wanneer u personeel in dienst neemt, doet u er verstandig aan om vooraf goed na te denken over zaken als dienstverband, arbeidsvoorwaarden en salaris. Ook kunt er ervoor kiezen om diverse verantwoordelijkheden van het werkgeverschap uit te besteden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het uitbesteden van een deel van het werkgeverschap zoals detachering, uitzenden, payrolling of ad interim. Maar wat is nu de beste keuze? U wilt er immers zeker van zijn dat u van uw personeel op aan kunt en dat zij flexibel inzetbaar zijn. De adviseurs van DRV hebben ruime ervaring op het gebied van personeelsbeleid. Met een doortastende aanpak staan zij u bij in het maken van strategische keuzes. Bovendien beschikken wij over voldoende kennis en kunde om u volledig te ontzorgen in de uitvoering.

Bespaar tijd en kosten op uw HR administratie met Sympa

Wilt u alle gegevens tijdens het gehele dienstverband van uw medewerkers, van indiensttreding tot een mogelijk exit gesprek, op eenvoudige wijze beheren? Dat kan met het hr-informatiesysteem Sympa. Met Sympa worden kerntaken, zoals het bijhouden van verlof, vakantie en ziekteverzuim, voortaan sneller uitgevoerd door geautomatiseerde workflows. Zo wordt bijvoorbeeld na het accorderen van een verlofaanvraag een automatische bevestiging naar de medewerker gestuurd en zijn verlofsaldo direct aangepast in uw salarisadministratie. Dankzij deze workflows hoeft u bijvoorbeeld nooit meer twee keer dezelfde gegevens in te voeren, brieven of mails te personaliseren en handmatig te versturen of wijzigingen door te geven.

Wilt u in één oogopslag weten hoe het er voor staat met de salarissen, vakanties en het ziekteverzuim binnen uw organisatie? Met het dashboard van Sympa heeft u direct inzage in alle belangrijke data. Of maak in een handomdraai heldere en nuttige rapportages die u het inzicht geven om onderbouwde beslissingen te nemen.

Meer weten over indiensttreding van personeel?

Marga de Bree RPP RADI

HRM adviseur
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *