Vroegboekkorting tot 1 september voor de Werkgeversdagen

Artikel
Werkgevers

Vroegboekkorting tot 1 september voor de Werkgeversdagen

Artikel

Expertise: Salaris & personeel
Onderwerp: Werkgeverschap
Laatste update: 09 mei 2018
Gepubliceerd: 25 augustus 2016

Dit jaar organiseert DRV Accountants & Adviseurs samen met MTH Accountants & Adviseurs de Werkgeversdagen 2016. Het thema van dit jaar luidt: ‘De vitale medewerker’. Er wordt aandacht besteed aan verschillende onderwerpen zoals de vitale werkplek, voordelig belonen en grenzeloze arbeid. Profiteer tot 1 september van de vroegboekkorting van 50 euro per persoon!

Tijdens de Werkgeversdagen komen de belangrijkste maatregelen uit het Belastingplan en andere actuele thema’s aan de orde. Het is een gevarieerde dag met plenaire sessies door gerenommeerde sprekers en praktische sessies door vakspecialisten. Kortom: een volle, afwisselende dag vol arbeidsvitamine

Vlak na de bijeenkomst ontvangt u van ons een bundeling van alle kennisdocumenten en presentaties die tijdens de dag gebruikt zijn. Daarnaast bieden wij u een telefonisch consult van maximaal een half uur met één van onze specialisten.

Inschrijven

De werkgeversdagen worden georganiseerd op vier locaties in Nederland. U kunt zich inschrijven voor de werkgeversdagen op 1 november in Baarn, 3 november in Middelburg, 4 november in Dordrecht en 8 november in Emmeloord. Maar let op, er zijn maar 150 plaatsen beschikbaar per locatie! Meld u snel aan en maak vóór 1 september gebruik van de vroegboekkorting.

Voor meer informatie en inschrjiven, ga naar www.werkgeversdagen.nl.